"ІНФОРМАЦІЙНА КОНФЕРЕНЦІЯ"

Щороку у жовтні українці вшановують захисників України, які дають відсіч російській агресії. У воєнний час - це без сумніву, одне з найважливіших свят для українців, адже тільки завдяки військовим, медикам і волонтерам Україна зберегла свою Незалежність.

У 2023 році День захисників і захисниць України відзначатиметься в нову дату - 1 жовтня.

В рамках відзначення свята Чернігівський обласний Палац дітей та юнацтва організовує проведення обласного вокально-хореографічного перфомансу - «Герої живуть в піснях!», за участю вихованців (учнів) закладів позашкільної, загальної середньої освіти області віком від 7 до 17 років (окремі виконавці або у складі творчих колективів).

21 вересня інформаційно-методичним відділом Палацу було проведено інформативну онлайн-зустріч, щодо умов проведення заходу. До конференції долучилось 140 учасників від закладів позашкільної та загальної середньої освіти області.

Завідуюча інформаційно-методичним відділом Палацу Наталія П’яткова ознайомила учасників із заходами, які заплановані в рамках співпраці із закладами загальної середньої освіти області в 2023/2024 навчальному році.

Методист Олена Дружина обговорила з педагогами умови участі в обласному вокально-хореографічному перфомансі - «Герої живуть в піснях!».

Наприкінці зустрічі організатори подякували учасникам за розуміння і співпрацю та побажали переможного нового навчального року!

Кiлькiсть переглядiв: 11

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.