Обласний (пілотний) онлайн-проєкт «Мріємо та діємо» в рамках реалізації Національної стратегії створення безбар’єрного простору

Обласний (пілотний) онлайн-проєкт «Мріємо та діємо» в рамках реалізації Національної стратегії створення безбар’єрного простору

03 квітня 2023 рокув рамках реалізації Національної стратегії створення безбар’єрного простору та з метою організації змістовного дозвілля учнів і вихованців закладів загальної середньої, позашкільної освіти територіальних громад, розташованих в 40-кілометровій зоні від кордонів з російською федерацією та республікою білорусь, стартувавобласний (пілотний) онлайн-проєкт «Мріємо та діємо».

Організаторами проєкту є КПНЗ Чернігівський обласний Палац дітей та юнацтва, КПНЗ «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді», КЗ «Чернігівська обласна станція юних натуралістів», Чернігівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді. Партнери проєкту – Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського, місцеві органи управління освітою.

Комплекс заходів для учасників поділено на 4 тематичні тижні.

10-16 квітня 2023 рокуестафету з проведення заходів у рамках онлайн-проєкту для здобувачів освіти Городнянської, Корюківської, Сновської, Новгород-Сіверської, Семенівської територіальних громад продовжитькомунальний позашкільний навчальний заклад «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді».

Програма заходів«Пишаємось, що ми – українці»від ПНЗ «Центр НПВТКУМ» буде представлена наступними конкурсами:

— патріотичний відеоконкурс«Рідна Україно, ми – твої діти!»;

/Files/images/af/2.jpg

— конкурс online-пазлів«Туризм у деталях»;

/Files/images/af/3.jpg

— туристичний конкурс«Малюй за розою вітрів».

/Files/images/af/4.jpg

Запрошуємо взяти участь в онлайн-проєкті «Мріємо та діємо» всіх школярів, їх батьків та педагогів, які вже почали працювати з 03 квітня 2023 року. Також пропонуємо долучитися до заходів другого тематичного тижня нових учасників!

Всі матеріали та підсумки конкурсів буде розміщено на сторінках Facebook«Мріємо та діємо. Позашкілля без бар’єрів»та Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства.

БАЖАЄМО ВСІМ ТВОРЧОЇ НАСНАГИ, ЗАВЗЯТТЯ ТА ПІДНЕСЕНОГО НАСТРОЮ!

Кiлькiсть переглядiв: 90

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.