ЗДРАСТУЙ, РАДІСНА ПОРА!

Безперечно, літо — це найкраща пора року для всіх дітей, адже це найдовший період відпочинку, незвичайних пригод, цікавих подорожей, нових знайомств. Саме під час літніх канікул є найбільше можливостей для яскравих вражень та позитивних емоцій під час спільного дозвілля з друзями.

А найкращий відпочинок, як правило, відбувається в дитячих таборах, де кожен вільно почувається в колі своїх однолітків, бере участь у різноманітних виховних та спортивних заходах, загартовується, цікаво та з користю проводить час. Це радість нових відкриттів та пізнання, пошук друзів та можливість навчитись чомусь новому.

Важливого значення в таборах літнього оздоровлення та відпочинку дітей набуває організація та зміст цікавого і змістовного дозвілля.

Потужний потенціал у питанні забезпечення змістовного відпочинку та зайнятості дітей протягом літа має і Центр дитячої та юнацької творчості, робота якого не завершується із закінченням навчального року. Саме в літній період заклад позашкільної освіти має можливість залучити до занять у гуртках та участі у масових заходах не тільки вихованців закладу, а й дітей, які ще не визначились зі сферою своїх творчих інтересів. Під час відвідувань нашими керівниками літніх таборів, при міських закладах середньої освіти, діти проявляли свою творчість, роблячи різні поробки з паперу, тканини, ниток, танцювали у флешмобах, робили літаки, більше дізнавалися про наш рідний край та його лісових жителів, а також весело та з користю проводили час.


Галерея "ЗДРАСТУЙ, РАДІСНА ПОРА!"

Кiлькiсть переглядiв: 331

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.