«РАЙОННІ ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ СЕРЕД ДІВЧАТ»

Активні види спорту вимагають від учасників витривалості, доброї координації та правильної техніки виконання своїх рухів. А саме волейбол, крім усього іншого, — це гра, яка вимагає хорошої реакції і міцних рук.

Шанувальники цього виду спорту зібралися у п’ятницю, 2 березня, у Семенівському ЗСО I-III ст. № 3 на районних змагання з волейболу серед дівчат. 5 команд (Семенівська гімназія №2, Семенівський ЗСО І-ІІІ ст. №3, Жадівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім.. Т.Г.Шевченка, Іванівська ЗОШ І-ІІІ ст., Семенівська дитячо-юнацька спортивна школа) показували свої вміння гри у волейбол.

Головним завданням змагань було залучення учнів до занять фізичною культурою і спортом, організація активного відпочинку і зміцнення здоров’я засобами фізичної культури.

Гарний настрій, позитивна енергетика і справжній командний дух супроводжували спортивні ігри. У напруженому протистоянні перемогу вибороли дівчата Семенівської гімназії №2, друге місце посіли учениці Жадівської ЗОШ І-ІІІ ст.. ім. Т.Г.Шевченка, третьою стала команда Семенівської дитячо-юнацької спортивної школи, але вони виступали поза конкурсом (за регламентом у змаганнях з волейболу можуть брати участь тільки заклади середньої освіти, гімназії, колегіуми, ліцеї), тому третіми стали волейболістки Семенівського ЗСО №3,

Гра була вкрай напруженою. Дівчата запекло змагалися за перемогу. Всі команди були сильні та завзяті.

Вітаємо переможців змагань та бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу


Галерея "«РАЙОННІ ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ СЕРЕД ДІВЧАТ»"

Кiлькiсть переглядiв: 266

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.